De autoslotenmaker

Veel mensen denken, wanneer ze hun sleutels in de auto hebben laten liggen en de deur niet meer kunnen openen, aan een autoslotenmaker. Maar een autoslotenmaker kan als je de sleutels in de auto hebt laten liggen nog veel meer voor je betekenen. Ze kunnen je namelijk ook helpen bij vervangen van de sloten van de deuren, bij het repareren en het vervangen van het contactslot, een sleutelextractie maken, de kofferbak openen en nog veel meer.

Sommige mensen rijden tegenwoordig in zeer goed beveiligde voertuigen met een transponder chip erin. Je kunt de auto dan met één druk op de knop starten. Het verliezen van de transponder chip kan dan een ramp lijken en als je de fabrikant van het voertuig belt, zullen ze je een flinke rekening voorschotelen. Een autoslotenmaker kan je in zo’n geval helpen bij het installeren van een geheel nieuw sleutelloos systeem.

De meest voorkomende reden dat mensen een slotenmaker bellen, is als ze hun sleutels in de auto hebben laten liggen. Veel vrouwen stoppen hun sleutels in hun tas, die ze op de voorstoel zetten, hebben kinderen op de achterbank en de boodschappen in de kofferbak en beseffen soms in het ergste geval dat ze hun eigen kinderen in de auto hebben opgesloten. Dit komt veel vaker voor dan je denkt en behalve dat het op een hete zomerdag erg gevaarlijk kan zijn (vooral als de ramen niet open zijn) kan het voor de kinderen ook angstig zijn. Een slotenmaker kan het slot van de auto openbreken en je weer toegang tot het voertuig geven. Een slotenmaker kan ook de achterbak voor je openmaken als deze op slot zit en je je sleutels per ongeluk kwijt bent. Als je je sleutels bent kwijtgeraakt, kan een slotenmaker ook alle sloten, inclusief het contactslot, voor je vervangen.

Een autoslotenmaker is 24 uur per dag beschikbaar om mensen, die hun voertuigen hebben afgesloten en er niet meer in kunnen, te helpen. In de meeste gevallen is het goedkoper om een slotenmaker te bellen dan om je verzekeringsmaatschappij of een pechdienst om hulp te vragen. De meeste mensen moeten bij hun verzekeringsmaatschappij een eigen risico betalen, die veel hoger is dan wat de slotenmaker je in rekening zal brengen. 

Veel mensen proberen, als ze hun sleutel in de auto hebben laten liggen, om het voertuig zelf te openen. Het probleem is dat dit kan leiden tot schade aan de verf, het interieur van de deur en zelfs tot problemen met het raam. Een autoslotenmaker heeft de juiste apparatuur om snel een deur te openen en je weer toegang tot je voertuig te geven. 

Je kunt op de website van De Slotenmaker in Bergen op Zoom meer informatie over autoslotenmakers vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *