Een pick-up als bedrijfsauto; dat wil je

Rondom pick-ups hangt een enorm stigma. Volgens veel mensen zijn pick-ups lomp en logge apparaten. Naast lomp en log zuipen ze ook nog eens brandstof. En over de wegenbelasting nog niet te spreken. Toch zie je ze tegenwoordig in Nederland steeds meer rijden, hou komt dat nou? Juist, wanneer je een pick-up zakelijk gaat rijden wordt het opeens een hele aantrekkelijk auto. In deze blog lees je de voordelen.

Zakelijk rijden

De pick-ups zoals chevy met een dubbele cabine is een populaire pick-up onder de ondernemers. En wij weten waarom; wanneer je deze auto zakelijk rijdt betaal je maar 50 euro wegenbelasting. Dat is voor zo’n bakbeest natuurlijk helemaal niks. Daarnaast hebben veel pick-ups ook nog eens vijf zitplaatsen. Dat betekent dat je geen andere auto meer nodig hebt. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is het laadvermogen; die is namelijk enorm. Wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt kun je alles vervoeren wat je maar wilt en dat zonder enige moeite.

Nadelen

Natuurlijk kleven er ook een paar nadelen aan het rijden van een pick-up. Ze verbruiken redelijk wat brandstof. Maar ook hier is een oplossing voor te vinden, je kunt er namelijk voor kiezen om een op gas aangedreven auto te nemen. Dit is beter voor het milieu en veel beter voor de portemonnee. Ook zijn de pick-ups in aanschaf relatief duur, maar ook hier hebben wij een oplossing voor; een tweedehandsje. Zo kun je chevy occasions redelijk makkelijk vinden. Is er dan echt geen nadeel? Jawel, het parkeren is een groot drama. Zeker wanneer je in de stad woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *