Wat moet je weten over het importeren van auto’s

Over het importeren van auto’s bestaat een groot aantal misverstanden. Aan het importeren van een auto zitten veel voordelen verbonden in het artikel kun je lezen wat waar is en wat niet waar is. Ook kun je lezen over de voordelen van het importeren van een auto.

Wat is er niet waar

Zoals al eerder benoemd werd doen er veel fabels de ronde over het importeren van auto’s. Deze fabels zijn voort gekomen uit verhalen van Nederlandse autoverkopers, zij zien het over het algemeen niet zitten dat de meute overgaat tot het importeren van auto’s. Een van de meest voorkomende fabels is dat de garantie van een in het buitenland gekochte auto niet geldig zou zijn in Nederland. Dit is complete onzin.

Voordelen van het importeren

Zoals al eerder genoemd is een auto importeren vanuit het buitenland verbonden aan een groot aantal voordelen. Het aller grootste voordeel van het importeren van een auto is het kostenplaatje. Het is namelijk heel voordelig om een auto te importeren. Ook is het aanbod aan auto’s in het buitenland een heel stuk groter. Denk hierbij aan veel meer aanbod in merken, maar ook in modellen. Ook zijn heb je voor minder geld een stuk meer opties in je auto.

BPM berekenen

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een auto in het buitenland is het handig om van te voren even te bereken wat de BPM zou zijn. Het BPM berekenen zou je zelf kunnen doen maar je zou hier ook een bedrijf voor kunnen inschakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *